Nieuw : X-BIONIC kleding

Ter gelegenheid van de samenwerking tussen het Gazprom-Rusvelo Colnago team en kledingproducent X-Bionic is de cycling range van X-Bionic vanaf heden te verkrijgen in het Codagex Xperience Center in Dessel (BE).

Wat is X-Bionic?

X-BIONIC VERANDERT UW SPORT ERVARING. X-BIONIC® DRAAIT ZWEET OM IN ENERGIE.

Elke revolutie begint met mensen welke net een beetje anders denken dan anderen doen, zoals de ingenieurs en de wetenschappers van de Zwitserse innovatie denktank, X-Technology.

Waarom transpireren mensen? Omdat het lichaam zijn temperatuur reguleert en koelt doormiddel van verdamping. Maar wat doen veel mensen? Ze dragen kleding waarbij transpiratievocht snel van de huid wordt afgevoerd. Gevolg: het lichaam transpireert zelfs meer en verspilt veel energie in plaats van het te gebruiken voor het sportprestatie. X-BIONIC werkt volledig anders. X-BIONIC verspilt geen enkele druppel van uw zweet. Het is veel te waardevol om te verspillen!

 

X-BIONIC Partialkompression – Een nieuwe norm in compressietechnologie
Tijdens sportactiviteiten zoals fietsen, wordt er lichaamswarmte gecreëerd. Tot 90% daarvan wordt vrijgelaten via de huid. X-BIONIC Partialkompression maakt gebruik van de voordelen van compressie zonder de koeling te verhinderen dankzij gerichte drukpunten met compressie-vrije zones er tussen. Daardoor blijft de doorbloeding onbelemmerd en wordt de huid gebruikt als oppervlakte om het lichaam te koelen en zo het prestatievermogen te optimaliseren.

THE TRICK:
De developers bij X-BIONIC hebben met THE TRICK een nieuwe en superieure manier van thermoregulatie gevonden. Door middel van een isolatie-zone op de ruggegraat, wordt een oververhitting gesimuleerd waardoor de hersenen een vroegtijdige productie van transpiratie opwekken. Zelfs voordat het lichaam oververhit, wordt het snel en effectief afgekoeld door het zweet. De stress op het lichamelijke systeem is verlicht. RESULTAAT: Je hebt meer energie om te presteren.


Interesse in de producten van X-Bionic?
  X-Bionic is verkrijgbaar in het Codagex Xperience Center. We helpen u graag verder.

Voor openingstijden van het Codagex Xperience Center zie : https://www.ridethekempen.be/#openingstijden