Nieuw: Bkool Smart Pro 2 hometrainer/simulator

Bkool presenteert zijn nieuwe smart trainer: de Bkool Smart Pro 2

Nog stiller. Een spectaculair ontwerp en met een nieuw universeel quick release systeem. De succesvolle Bkool Pro, werelds meest verkochte smart fietstrainer in de afgelopen jaren, heeft nu een opvolger : de Bkool Smart Pro 2. Een evolutie op de hittrainer : de Bkool Pro.

Het nieuwe model heeft een spectaculair ontwerp mede door het zwart met fluorescerend geel kleurgebruik. De weerstandsunit, waar het achterwiel van de fiets op geplaatst wordt, heeft een make-over gekregen en het design is veel sportiever, modernere en stijlvoller.

De verandering in het formaat van de ventilatieunit en het design met meerdere ventilatiegaten op het deksel zorgen ervoor dat de Bkool Smart Pro zelfs rustiger is dan zijn voorganger, die al erg stil is.

Ook nieuw, de Bkool Smart Pro 2 past een quick release systeem toe waardoor er ook bredere naven in de trainer passen en zoals bij alle Bkool trainers passen alle wielformaten, zowel racefietsen als MTB’s. De set-up is snel en eenvoudig zoals we gewend zijn van Spaanse merk.

De overige geprezen kenmerken van de voorgaande Bkool trainers blijven intact. De “pedaling sensations” zijn ongeëvenaard, waardoor het een van de meest realistische trainers op de markt is. De Pro 2 heeft ook dezelfde uitschuifbare poten die de fietser volledige stabiliteit en ondersteuning bieden tijdens zijn training. ANT + technologie zorgt voor de draadloze en Bluetooth-apparaatverbindingen.

Het is een van de meest krachtige trainers in de sector, in staat om tot 1200W te simuleren (dit staat gelijk aan klimmen tot 20%). Begin gewoon met een bergpas op de Bkool-simulator om te ervaren hoe de trainer de weerstand automatisch aanpast elke keer dat u druk op de pedalen zet. De simulatie van het terrein waar op gereden wordt is ongeëvenaard, zelfs afdalen wordt gesimuleerd door de Pro 2. Ook het gevoel van het rijden in de slipstream achter een tegenstander is voelbaar via de simulator.

De nieuwe Bkool Smart Pro combineert het beste van Bkool trainers met nieuwe ontwikkelingen die resulteren in een stillere en meer universele trainer samengepakt in een minimalistisch en spectaculair ontwerp.