Campagnolo Goes Disc & New Centaur 11s

CAMPY GOES DISC

Campagnolo heeft de langverwachte Disc Brake componenten geïntroduceerd. De nadruk is bij de ontwikkeling gelegd op integriteit en het waarborgen van Campagnolo kwaliteit, hierbij werden geen compromissen gesloten.

De high-end disc brake lijn heeft de naam H11, deze lijn heeft verfijnde carbon remhendels en is geschikt voor zowel de elektronische als mechaniche groepen van Campagnolo. Het mid-range aanbod is er via de Potenza 11 ergopower shifter die is gebouwd met een aluminium remhendel speciaal ontworpen voor de Potenza 11 mechanische overbrenging.

Door het aanbieden van een passing van 160mm voor de voorzijde en 160 en 140mm calipers voor de achterkant kan de fietser de perfecte configuratie voor zijn of haar frame kiezen. De Campagnolo-schijfremcomponenten bieden niet alleen extreme prestaties, Campagnolo-betrouwbaarheid en cutting edge-technologie in een racewinnend pakket, Campagnolo doet dit in een ultra-lichte constructie.

 NEW CAMPY DISC WHEELS

Ook op het gebied van wielen heeft Campagnolo niet stilgezeten. Ze komen voor de Disc range met de nieuwe Shamal Ultra Disc en de Bora One Disc.

 CAMPY PRESENTS CENTAUR GROUPSET

Campagnolo komt met een nieuwe entry-level Aluminium Groupset met Top End Performance. Dit doet het Italiaanse merk onder de naam Centaur. Met de nieuwe 11 speed Centaur groupset gaat Campagnolo de stijd aan met concurrenten als o.a. 105 van Shimano. Het is een entry-level groupset met high-end prestaties en functies.

Neem bijvoorbeeld het innovatieve 4-arm crankstel dat alle genen met zich draagt van het Super Record crankstel. Bovendien is de Centaur de eerste aluminium groepset met een Ultra-Torque as. De Ergopower shifters hebben een comfortabele grip en zorgen voor goede controle en soepel schakelen met minimale moeite. Campagnolo streeft ernaar om met Centaur rijder en machine te verenigen en hen toestaan om als één te reizen, als een enkele, functionele, mooie en unieke eenheid.

De Centaur groupset is verkrijgbaar in een zwarte en in een gepolijste uitvoering.